Unieke reiservaringen

Unieke reiservaringen

REISADVIES OP MAAT, DIRECT BIJ UW SPECIALIST

In 1995 zag ‘Aussie Tours’ het licht, geboren uit de passie van mijn familie voor dit ultieme land downunder…Australië!

Vanaf de start kozen wij als reisorganisatie voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kunnen wij onze ‘ontroering’ voor dit land aan u overbrengen. Het rechtstreekse contact laat ons toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen en vanuit onze uitgebreide expertise en persoonlijke reiservaringen een reis op maat te creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

De voorbije jaren konden we heel wat reizigers ‘ontroeren’ en resulteerde onze unieke aanpak in een grote klantentevredenheid. De vele leuke reacties en woordjes van dank van onze klanten geven ons telkens weer het gevoel ‘dat we goed bezig zijn’.

Op vandaag is ons gepassioneerd familiebedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende reisorganisatie in Vlaanderen voor alles wat met ‘reizen naar Oceanië’ te maken heeft. Ons enthousiast en ervaren team deelt dezelfde ontroering voor onze bestemmingen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit maar allen beogen dezelfde doelstelling, namelijk uw droomreis waar te maken!

Graag maken we met u een afspraak bij ons op kantoor om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat!

Hopelijk kunnen we ook u ‘ontroeren’…

Els Verhoest
Zaakvoerder

Aussie Tours
Tel. +32 51 705 611
info@aussietours.be

Kantooruren
maandag - vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: enkel op afspraak
Kan u zich niet vrijmaken tijdens de kantooruren, dan zorgen we graag samen met u voor een afspraak die u past.

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook