DAG 610En het zit er alweer op!12 augustus 2016

En het zit er alweer op!

En zoals altijd, aan alle mooie liedjes komt een einde. We hadden zeker nog wel een weekje of twee langer kunnen rondtrekken in de Red Centre, maar het is mooi geweest. Gepakt en gezakt wachten we aan de receptie van het hotel op onze taxi richting luchthaven van Alice Springs.

We zijn wat aan de vroege kant in de luchthaven, maar het was toch te kort (en we hadden geen vervoer meer) om nog een activiteit er tussen te wringen. Dan maar relaxen in de lounge van Qantas in afwachting van onze vlucht naar Perth.

Aangekomen in Perth hebben we geluk met het winterse weer. Het is prachtig zonnig. De overgang van de temperatuur van NT naar WA is dan ook niet te brusk. ;-)


Er wordt uitgepakt, gewassen, post nagekeken, foto's gebackupd,... en afscheid genomen van Tim. Want ook voor hem zit zijn bezoek aan Down Under erop. 

Bij deze gaat het dan ook weer stil worden op onze blog. We hebben (nog) geen nieuwe plannen om een nieuw avontuur met jullie te delen. Maar zoals je weet kan daar snel verandering in komen... ;-)

In ieder geval hopen we opnieuw dat we onze lezers hebben kunnen inspireren voor een nieuw stuk van het Australische continent. En voor zij die er niet genoeg kunnen van krijgen of die met ons eens wat reistips willen bespreken is er de kans om ons live te zien op donderdag 22 september 2016 in O'Douce (De Pinte, nabij Gent) op de Aussie Tours BBQ (inschrijven op voorhand noodzakelijk). Iedereen van harte welkom! We hopen jullie daar te kunnen begroeten en verder te overtuigen van een prachtige trip down under!

Tot dan, of ergens 'on the road, mate'.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie over toeristische activiteiten in Northern Territory, check de website www.australiaoutback.com. Hier kan je alle informatie terugvinden over toerisme in NT. You haven't been down under till you've been outback!

----------

Afgelegde kilometers: 0 km - Aantal stappen: - Gemiddelde temperatuur: 28 graden

 

Tips in de regio door Aussie Tours

Alice Springs

Alice Springs, genoemd naar de permanente waterbron Alice Spring, is het grootste outback-stadje in de Red Centre. De bezienswaardigheden liggen verspreid in de stad, maar ‘Alice’ is zo klein…

Perth

Het zonnige Perth, gelegen langs de oevers van de Swan River, is de meest geïsoleerde staatshoofdstad van Australië. Ontdek de botanische tuinen in Kings Park. Uitstekend dineren doe je ondermeer…

Kom gerust langs bij Aussie Tours voor meer informatie!

Volg onze avonturen...

Ben je ook nieuwsgierig naar onze ervaringen? En ontvang je graag onze interessante tips en weetjes van onze reis rond Australië? Vul dan je naam en email adres in en je hoort regelmatig van ons tussen 28 juli en 12 augustus 2016.

We sturen je enkel nieuws omtrent onze doorreis in Australie.
Verder niks.
of
Volg ons ook via Facebook